torsdag 8 april 2010

Manchester United – Bayern München 3-2

Manchester United förlorade hemma mot Bayern München sedan Arjen Robben reducerat till 3-2 i 74:e minuten vilken räckte för att ta Bayern München till semifinal mot Kim Källströms Lyon i Champions League.

I början av andra halvlek blev Manchester Uniteds Rafael da Silva utvisad vilket fick tränaren Sir Alex Ferguson att se rött. Han anklagade tyskarna för att bete sig typiskt tyskt när de sprang fram och omringade domaren i syfte att få till en utvisning.

En smågring Sir Alex Ferguson tyckte att Manchester United spelade jättebra och att förlusten enbart berodde på otur.

Jag vet inte om jag håller med Sir Alex Ferguson, men han är en känslomänniska och uttrycker sig därefter. Vad tråkig toppfotbollen hade varit utan färgstarka och hetlevrade tränare!