lördag 13 april 2013

Det nya Sverige tar form

Det har då och då klagats på att det nya mångkulturella Sverige avspeglats dåligt i riksdag och regering samt på diverse höga poster inom politiken. Men det börjar långsamt ändras.

Att islamisten Omar Mustafa valts in i Socialdemokraternas partistyrelse må vara motbjudande för normala människor men inte för multikulti-eliten, ni vet de som sätter dagordningen i Sverige och bestämmer vad som är okej att tycka.

Vi har nämligen redan islamister i riksdagen men S vill tydligen kunna stoltsera med sin alldeles egen.

I Reinfeldts Nya Moderater hittar vi Abdirizak Waberi som också har en bakgrund i Islamiska Förbundet. Han är alltså riksdagsledamot för Nya Moderaterna med Reinfelds goda minne.

I Miljöpartiet hittar vi Mehmet Kaplan som bland annat tycker att islam bör vara en naturlig del av det svenska samhället.

Och nu senast Omar Mustafa, ordförande i Islamiska Förbundet som valts in i Socialdemokraternas partistyrelse.

Visst är det väl bra att det nya Sverige också representeras på riksdagnivå?

Läs mer här, här, här, här, här, här och här

1 kommentar:

Anonym sa...

Kritiken mot Omar hade direkt pekats ut som rasism i all media om liknande kritik uttalats under 70, 80, 90 och början av 00-talet. På nyhetsmötena hade all publicering av dessa händelsen omtalats att "om vi publicerar detta spär vi på rasismen". Vad har hänt på de senaste åren? Är det numera ok att spä på rasismen, hade dåtidens rasister rätt, är det ny agenda med ny generation som tagit över makten på redaktionerna, eller har de gamla fått avgångsvederlag? Det mediakonsumenten inte vet har den inte ont av, brukar man också säga. Den här utvecklingen är oroväckande eftersom det som media pekar ut som rasistiskt idag förmodligen kommer att uttalas av media själva om 10, 20, 30 år.