onsdag 28 april 2010

Inte ett ord om muslimernas egna ansvar

"Den svenskfödda befolkningen minskar samtidigt som antalet utlandsfödda ökar från 2008 och framåt"
Etablissemangssverige i form av politiker, journalister och andra proffstyckare jublar. Allt går enligt planen.

Sverige har hundratusentals arbetslösa. Samtidigt fylls det på med nya hela tiden på grund av massinvandringen. Sedan klagar man på att Sverige har hög arbetslöshet. Goddag yxskaft! Dessutom är allt svenskarnas fel på grund av vår taskiga attityd.
"det är viktigt att jobba med attityder hos det privata och offentliga näringslivet så att utlandsfödda ses som potentiell arbetskraft"
Den genomsnittlige, arbetslöse, muslimske invandrarens attityd är givetvis intakt. Här behöver inget förändras. Inte ett ord om det. Knäpptyst.

Massinvandring och mångkultur är ett projekt som skapats tillsammans av politiker från alla läger samt journalistkåren. Men när det uppstår problem dumpas ansvaret över på Medelsvensson som helt plötsligt ska börja ta ansvar för saker de aldrig ens bett om.

Motbjudande är bara förnamnet!

Läs mer här

2 kommentarer:

mattias sa...

problemet är den fria välfärden - det krävs inga prestationer för att åtnjuta livslång försörjning i Sverige. kommunen ger dig lägenhet, kläder och mat så att du kan spela schack, playstation eller liknande tills du tröttnar. det är välfärdssystemet som inte är kompatibelt med en fri invandring. i realiteten är det en djupt omoralisk förmögenhetsöverföring som sker idag från "gamla" svenskar till "nya" svenskar, i en accelererande takt. givetvis hänger det ihop med sjukvårdens besparingsprogram för 20-året i rad, sänkta pensioner för de som slitat hela sitt liv, nedrustningen av försvaret etc. det handlar om prioriteringar och just nu prioriterar vi folk från Afghanistan och Somalia..

Rz sa...

Så alla invandrare är muslimer?