onsdag 9 juni 2010

Klaga inte!

"Rinkeby skakades även natten till onsdagen av våldsamma upplopp. 50-60 ungdomar kastade sten mot poliser och satte eld på en byggnad. Man försökte också att sätta eld på närpolisstationen"
Det är detta som är mångkultur, och enligt en enig journalist- och politikerkår så vill vi ha detta. Inga klagomål, tack!

Läs mer här, här, här, här och här

28 kommentarer:

Anonym sa...

Ööh... Om du kallar det här mångkultur fattas det nog ett par hjärnceller... Det här kallas upplopp och är en sorglig påminnelse om att det inte står rätt till i världen. Tyvärr drabbas endast oskyldiga. Försök att starta om hjärnan, den kan behöva fraschas upp.

Anonym sa...

hårdare tag behövs,ingen snack om saken men frågan är om staten klarar av detta,tveksamt....

Anonym sa...

Det verkar ju vara ett importerat ungdoms nöje.

barbarer hanterar & utrycker sina missnöjen, helt olikt kulturerade.

Ett helt annat sätt att sprida värme och få adrenalin kickar.

Hade vi stenkastande och pyroman ungdoms mobbar tidigare? Och vilka platser, kulturer & barbarier är detta förekommande på?

Anonym sa...

Ett enkelt möte mellan människor, snart åker Friggebo och Bildt dit och sjunger.

Anonym sa...

@Anonym 1, ditt resonemang håller inte, varför händer det bara i områden där det bor utlänningar. Skicka hem dom så kommer det bli lugnt. Hoppas det snart brinner i politikernas områden. Men det hjälper väl inte för dom kommer försvara mångkulturen även om dom själva strök med. Där fattas det hjärnceller.

Anonym sa...

Det gör ont i hjärtat!
Vad kostade detta, 20 miljoner kanske - har ingen aning om vad det kostar att bygga upp byggnaderna som brann, kanske mer, allt förintat på några timmar.
Hur många hade inte Sverige kunnat hjälpa för den summan, malariasjuka, barn som dör varje dag pga att dom inte har rent vatten, aidssjuka, ja listan kan göras lång.
Men här satsar vi miljarder och åter miljarder på att ta hit människor från Mellanöstern coh Afrika som inte visar minsta tacksamhet.

Fel som är sönder... sa...

Folk kan inte känna sig hemma någonstans längre...
Det har alltid varit mer eller mindere stökigt i rinkeby, men man har inte förstört för sig själv på detta viset....

Anonym sa...

Islams ynglar visar oss andra vår och våra barns framtid med de! de kommer att öka och då det ligger i deras natur attföröka sig frenetiskt så har det gjort att det inte finns lebensraum för de i deras länder med konsekvens att de kommer att översvämma väst för att i slutändan försöka påtvinga oss deras livsyn med t.e.x. scharia lagar mm!Demokratin funkar inte gentemot islamister och deras avkommor de är våldsbenägna och kommer att införa deras åsikter på oss som inte vill föröka oss rabiatjag bävar för framtiden då de styr

Anonym sa...

Det är uppfriskande!
En ny ungdomskultur skapas i Rinkeby av och för ungdomar. Det skulle bara kultiväras på rätt sätt.
Det är viktigt att ungdomar har något trevligt att göra när de är lediga från skolan.
Nästa gång erbjuder en gatufest för hela familjen med mat , underhållning, nöje och musik.

Kultur är en livsform och kultur är en kamp. Kultur måste också vara farlig.

Lise Østergaard

Anonym sa...

10! anlagda bränder och man hindrar räddnigstjänsten från att komma fram genom stenkastning. Rubriker som är en bråkdel ifrån en, i och för sig idiotiskt, inslängd halvfull plastmugg med pilsner på Söderstadion som resulterade i ölstänk på gräsmattan ett par meter ifrån närmaste spelare. Folk och fä, vi och dom... Det som händer i Europa är inte bra. I Frankrike under upploppen blir alla bilar som inte har muslimska identitetsmärken välta / satta i brand. Bästa polarns (fransos) föräldrar samt deras grannar har blivit drabbade ett flertal gånger.

SolGuru sa...

"Hoppas det snart brinner i politikernas områden."

Det kommer det aldrig att göra; makten är duktig på att se över sitt eget hus. Jfr. Paris, där man bussar ut "ungdomsgängen" från centrum så de inte ska störa turismen och de ledande skikten, samtidigt som man okritiskt fortsätter vansinnesimporten. Sannolikt kommer man helt enkelt att fortsätta förstöra arbetar-, och eftersom medelklassens, områden, samtidigt som eliterna förskansar sig i Gated Communities och sitter och mysskäms över att svenskarnas intolerans och rasism omöjliggjort integrationen...

Fel som är sönder... sa...

men nu är vi där igen och skyller ifrån oss...
Det handlar inte längre bara om religion...
Det hanslar om att nänniskor inte hör hemma någonstans och ingen vill göra något åt saken!!!
Det är så mkt enklare att skylla på det som har varit istället för att tag i saken...

Anonym sa...

CARNIVAL 2010
What to Expect Berlin is one of the most diverse cities in Europe and there's thousands of people from the Caribbean and Africa providing their own beats, clothes, food and of course beautiful dances.
Inga bränder och stenkastning !!!

Getting to Carnival in Berlin Book a flight to Berlin

Anonym sa...

CARNIVAL 2010 i BERLIN
STREET FESTIVAL

The four day street festival presents the cultural richness of Berlin. Enjoy!

What to Expect Berlin is one of the most diverse cities in Europe and there’s thousands of people from the Caribbean and Africa providing their own beats, clothes, food and of course beautiful dances.
Inga bränder och stenkastning!!!

Getting to Carnival in Berlin Book a flight to Berlin International airport Beriln International Airport

http://www.karneval-berlin.de/de/neu.209.html

Anonym sa...

Hur kan man kritisera polisen för att oskyldiga drabbas under ett upplopp. VAD gör man ute under ett upplopp, var tog det sunda förnuftet vägen!

Anonym sa...

Det är dags att kalla hem militären från Afghanistan och visa den importerade pöbeln var skåpet ska stå.

Anonym sa...

Det visar den mångkultur som svenskar så gärna vill ha här!!

Det är denna mångkulturen som en del svenskar försöker sätta sig emot men då får de höra att de är rasister av de svenskar som vill HA denna mångkultur!!

Den visar också att vissa grupper av invandrare är kvar på reptilstadiet och kommer aldrig att utvecklas!!

Den visar också hur flata och mesiga svenskarna är!!

Och det visar också hur lite regeringen bryr sig om svenskar och de skötsamma invandrarna när de låter sånt här hända!!!

Politiskt inkorrekt sa...

Mångkultur i PRAKTIKEN. Hör ni, alla ni 349 högröda idioter i riksdagen????

Anonym sa...

Usch, så många rasistiska kommentarer.. Kan ingen se att det är en frustration som unga människor visar när de blir avvisade från alla strukturer i samhället? Ännu värre: institutionellt diskriminerande ungdomar bemöts med arrogans och rasism genom dessa kommentarer. Kommentatörerna hör inte till ev civiliserad värld, utan stamsamhällets trygghet och primitivitet. Självtillräckliga, duktiga människor, ni är såå duktiga allihopa.

Anonym sa...

"Ööh... Om du kallar det här mångkultur...".

OM DU INTE FATTAT ATT DETTA ÄR ETT INVADRINGSPROBLEM ÄR DET NOG DU SOM BEHÖVER STARTA OM DIN HJÄRNA!

Att det inte "står rätt till i världen" var ju ingen direkt skarp slutsats!

Skicka hem de invadrarungar som gjort detta till Bagdad så kanske de visar lite mer respekt för det land som tagit hand om deras föräldrar som flytt krig eller i värsta fall är "bidragsflyktingar".

Anonym sa...

"Usch, så många rasistiska kommentarer..."

Och vad är din lösning? Mer invandring, bidrag och hemspråksundervisning? För allt annat vore väl rasism, eller?

Invadrarna själva är Sverigedemokrateras bästa valarbetare.

Anonym sa...

IZLAM ER FAZICME! SCANDINAVERE FOREN DERE MOT FREMTIDENS KONFLIKT.

Lisa PK sa...

Bränder och upplopp är kultur. Denna våldskultur härstammar i länder som Afganistan.
Kultur berikar, vi lär oss mer om världen genom livets hårda verklighet.

Så klaga inte ni mångkultursälskare, detta är norm utomlands och bör accepteras precis som alla andra importerade dumheter vi ska lära oss leva med.

Anonym sa...

Bara lite nyfiken. Om det nu beror på arbetslöshet och "inget att göra", varför ser vi inga stenkastande svenska byggjobbare eller undersköterskor som sätter eld på bilar och hus? Bara nyfiken här alltså!

Anonym sa...

Häll gift i de kommunala vattenledningarna som går till Rinkeby, Rosengård och alla andra invandrarghetton så är vi av med problemet för gott sen. Hoppas någon terrorist tar tag i den saken.

Anonym sa...

Svensk politik står för rättvisa.
Och kan vi inte hjälpa "alla utifrån", borde vi inte heller hjälpa någon,speciellt inte så länge vi belönas med nya traditioner som stenkastning. Men sätt gärna upp ett politiskt korrekt mål om att hjälpa alla samtidigt.......
Och kommande generationers arbetskraft? Har någon kommit på idén att jämföra flerbarnstilläggen och socialbidragen?????? Eller det får man inte göra, man måste vända andra kinden tilllllllll.

Anonym sa...

Jag kunde inte hålla mig när jag läser kommentarerna. Ju, jag tror nog att man måste ha en slutlig lösning på dessa problem. Men effektiv måste vara, eller hur.. Att skicka folk till Baghdad kostar ju pengar, så det bästa med att gasa ihjäl dem.. Skulle det duga? Gift i vattenledningarna? Det var också ett bra förslag. Sen kan vi leva i vårt fina, demokratiska land land i lugn och ro. Efter att ha brännt invandrare såklart. Just det, innan man fortsätter med demokratiska handlingar kan man lika gärna alla vänsterfolk också. Sen kan vi hitta alla möjliga orsaker för att göra varandra ännu mer och med resten kan vi stoltsera som fina svenskar.. Ojj, glöm inte steriliseringen!!

Anonym sa...

Svensk vardag: Oprovocerat våld (misshandel, stenkastning och mordbrand).
Om en hund löper amok och biter någon kommer genast kraven på avlivning. Men om någon (ett helt gäng)sparkar sönder eller våldtar någon, vad händer då???? Fy fy, så får man inte göra säger en socialarbetare.
What's the difference? Är personligen emot dödsstraff men kan acceptera avlivning (oavsett ursprung).
Samhället måste bli tuffare och sluta skicka fram oskyldiga offer.
Fast alla obekväma är förstås också röstberättigade.
Fega politiker är vårt lands största fiende.