tisdag 9 april 2013

Inget slår en stor plånbok!

Dagens Nyheter och många andra media publicerar i dag resultatet av en studie som slår in öppna dörrar – forskarna har kommit till den dramatiska slutsatsen att kvinnor föredrar stora penisar!

Att vara lång och bredaxlad underlättar också för den man som tänkt sig en karriär som häradsbetäckare. Även det är gamla, väldigt gamla, nyheter.

Det som kvinnor attraheras allra mest av efter den enorma penisen har forskarna av oförklarlig anledning utelämnat – en stor, tjock och ådrig plånbok!

Oavsett om det gäller den stora penisen eller den tjocka plånboken så är det något de flesta kvinnor aldrig skulle erkänna.

Läs mer här, här och här

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det som jag funderar över är om och hur de manliga genitalierna påverkar det sexuella urvalet trots att de i nuläget är relativt dolda i sammanhanget (om man jämför med de kvinnliga). En man som alltför offentligt uppvisar sin snabel här åker ju i finkan fort som tusan (dessutom är vårt kalla klimat inte direkt gynnsamt offentlig visning av genitalier överhuvudtaget). Har det sexuella urvalet en annan gång i länder med kallt klimat eller är man mer benägen till trial-and-error här?

Männen har ju inte ens samma åtsmitande mode eller urringningar som exponerar männens genitalier på samma sätt som kvinnorna.
Om vi nu skulle få det så skulle det dock inte förvåna mig ett dugg vi snart skulle få en trend med push-up-briefs/-boxers på samma sätt som kvinnorna använder sig av push-up BH:s och -bikinis. Frågan är dock om det inte räknas som falsk marknadsföring? Men o andra sidan så är det nog sällan någon stoppar akten om man kommit så långt...

Anonym sa...

De spanar in händerna har jag hört, det ska tydligen finnas någon korrelation mellan handstorlek och penisstorlek. Men plånbokens storlek slår inget!